A Can Lao acceptem pagaments amb targeta i per transferència bancària. Totes les dades d'aquesta web, incloses les seves dades personals i de pagament, es transmeten xifrades amb el protocol TLS 1.2 que assegura que la seva experiència sigui completament segura.

Pagament amb targeta

A Can Lao treballem amb el banc "La Caixa", que connecta amb REDSYS per proporcionar una passareŀla de pagament 100% segura (TPV virtual).

Acceptem pagaments amb Visa i MasterCard.

Com funciona el pagament amb targeta?

La solució de "La Caixa" als pagaments a Internet consisteix en un TPV Virtual resident als servidors de SERVIRED (a través de la seva filial REDSYS que és accessible a través d'Internet pels comerços des de les seves botigues virtuals. Aquest mètode funciona amb els protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard SecureCode.

Can Lao es connecta automàticament amb REDSYS amb els protocols de seguretat necessaris, on el client podrà introduïr les seves dades de seguretat i les seves claus per realitzar la compra.

A més a més, per la seva seguretat, se li enviarà una clau amb un número de 6 xifres al telèfon vinculat a la seva targeta de compra, obtenint una resposta immediata amb la resolució del pagament.

És segur comprar amb targeta a Internet?

Avui en dia és completament segur realitzar les seves compres amb targeta a través d'Internet, gràcies als protocols de seguretat internacional que compleixen els bancs.

A més a més, només es realitzarà la compra si s'introdueix el codi que li envien al seu telèfon mòbil vinculat a la targeta.

"La Caixa" li garantitza la màxima seguretat en els pagaments realitzats amb les targetes Visa i MasterCard.

Les dades de la meva targeta estan en bones mans?

Les dades de la seva targeta les gestiona directament l'entitat bancària, en aquest cas "La Caixa", que li garantitza la bona gestió de les seves dades confidencials, Can Lao en cap cas coneix ni emmagatzema ni les dades de la seva targeta, ni de la seva informació confidencial.

REDSYS realitza el mitjà de pagament segur, de qualitat i eficient.

En què consisteix Verified by Visa i MasterCard SecureCode?

Amb Verified by Visa i MasterCard SecureCode s'aconsegueix l'autenticació del titular en realitzar la compra, és a dir, que el client s'identifiqui com a titular legítim de la targeta que esteu utilitzant. Per aquest propòsit, durant el procés de compra, se li presentarà una pàgina per a que introdueixi una clau d'autenticació. Aquest sistema reb el nom comú de CES (Comerç Electrònic Segur).

Se li enviarà al telèfon mòbil associat a la targeta una clau de 6 xifres que haurà d'introduïr per a verificar la compra.

Pagament per transferència bancària

Si trieu aquesta modalitat de pagament, un cop finalitzada la comanda rebreu un correu electrònic de confirmació amb les nostres dades bancàries. Si no és així, comprovi els filtres de spam (correu electrònic no desitjat) o contacti amb el nostre Servei d'Atenció al Client gratuit.

En finalitzar la comanda, reservarem els productes demanats durant 10 dies i, un cop registrat el pagament al nostre compte, procedirem a l'enviament de la comanda inmediatament. Recordar-li que, depenent de l'entitat bancària, la transferència pot tardar entre 2 i 4 dies laborals en completar-se. Les despeses de la transferència estan subjectes a la seva entitat bancària.

Important: perquè poguem arxivar el pagament inmediatament, és imprescindible que el NÚMERO DE COMANDA que li facilitem al correu de confirmació aparegui a la referència o el concepte de la transferència. No utilitzeu el número de factura.